Translate

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Όμορφη μέρα

Πολύ ωραία ήταν η πρώτη ημέρα του συνεδρίου! Χάρηκα πάρα πολύ που παρακολουθούσαν τόσοι φοιτητές - ήμουν στον φυσικό μου χώρο, ανάμεσά τους, όπως τους είπα!!



Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, Μαρίνα, Σπύρο, Γιώργο, Βαγγέλη.

Σύντομα θα αναρτήσω στο μπλογκ την εισήγησή μου.



Πολλή κούραση έχουν [και] αυτές οι ημέρες... μαθήματα (και η προετοιμασία τους), διάβασμα και γράψιμο των εισηγήσεών μου στα συνέδρια, συστατικές επιστολές σε φοιτητές, συναντήσεις με διδακτορικούς μου φοιτητές - ή υποψήφιους - και συζήτηση για τα θέματά τους, κλπ, κλπ.


Χαίρομαι πάντα, όμως, να είμαι με φοιτητές μου - είπαμε, είναι το φυσικό μου περιβάλλον!!




Ξύπνησα τραγουδώντας αυτό το τραγούδι:

https://www.youtube.com/watch?v=bhBHp2NgU-s

Και για να μην ..παρεξηγηθώ: Απλώς μου αρέσει πολύ το ότι αυτό το τραγούδι σε κάνει κομμάτια. Δεν το αφιερώνω σε κανέναν!!!

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει γράψει καταπληκτικά τραγούδια! Ήταν και πολύ ωραία η σειρά στην οποία ακουγόταν το τραγούδι αυτό.

Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία;! Είναι από χορογραφία (δεν θυμάμαι, δυστυχώς, ποιού/άς χορογράφου) στα Carmina Burana, του Carl Orff.


                                                      Να έχουμε μια όμορφη μέρα


2 σχόλια:

  1. Αναμένουμε την εισήγηση και εμείς που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν όλα εξαιρετικά αφού παίζατε στην έδρα σας ή όπως πολύ ωραία το λέτε στον "φυσικό σας χώρο" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή