Translate

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Θέατρο: ανάταση ψυχής


Η απίστευτη φρίκη των ημερών αυτών (Βηρυτός, Παρίσι) δεν φεύγει από το μυαλό μας...

Κάποιες ώρες ομορφιάς μπορούν να καθησυχάσουν κάποιες φορές...




Οι "Σκοτεινές Γλώσσες", χθες είχαν πρεμιέρα και ήμουν εκεί - μια παρέα έξι ατόμων.

Αριστούργημα!!!!!!!!!!!!!!! Μια τέλεια ενορχηστρωμένη ομάδα (κυριολεκτώ: σε μεγάλα τμήματα του έργου είχες την εντύπωση πως παρακολουθούσες μουσικά όργανα ορχήστρας ή μέλη άψογης χορωδίας), με μαέστρο επίσης άψογο τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο.




Άννα Μάσχα, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Χρήστος Λούλης: 4 ηθοποιοί διαμάντια!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι ένα από τα 4 μέλη αυτής της "παρέας" (δεν χρειάζεται να πω ποιο), στο παρελθόν δεν με ενθουσίαζε. Χθες όμως έπαιξε - όπως και τα υπόλοιπα μέλη - τέλεια!!

https://www.facebook.com/PortaTheatreAthens




Οι φωτογραφίες με τις γατούλες είναι (και πάλι!) του (γνωστού!) ανώνυμου δωρητή. Τι μανία και αυτή να μη φανερώνεται. Γκρίνιαξα ότι πιθανόν "πείραξε" τις φωτογραφίες (όπως κάνει κάποιος άλλος, ακούς Κώστα;!) με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο τεχνητές, αλλά με διαβεβαίωσε πως δεν το έκανε, ότι το πρόβλημα ήταν πως οι ..."κυρίες" δεν συνεργάζονταν!!!!!!!!!!




Μόνο βαρεμάρα δεν νοιώθουμε, αλλά επειδή ο γατούλης μας βοηθάει να χαμογελάμε, δείτε και αυτόν (...χορηγία της Washington Post!):






4 σχόλια:

  1. Δεν τις πειράζω όλες. Δυο - τρεις επεξεργάζομαι...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ήταν πρόκληση! Έπρεπε να απαντήσω! Υγ. Έχω πειράξει ολίγον και μία φωτογραφία από τη σύναξη με την κρεμέ γάλακτος :Ρ

      Διαγραφή
    2. Σιγά που δεν το είχα καταλάβει!!

      Διαγραφή