Translate

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αρχή του μήνα - Αρχή της Άνοιξης


Κάθε φορά λέω (ή μήπως δεν το λέω;...!) ότι θα πρέπει να δουλεύω λιγότερο, αλλά καταφέρνω πάντα το αντίθετο!! Και όσο περισσότερο δουλεύω, τόσο συχνότερα πάω για χορό, περιέργως (ή όχι και τόσο περιέργως) το συνεχές αυτό τρέξιμο με δυναμώνει. Σαν τον Μουρακάμι κι εγώ, που αυξάνει συνεχώς τα χιλιόμετρα που τρέχει καθημερινά για να αντέχει περισσότερο να γράφει - το έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Κάποιες σκηνές χορού, λοιπόν, για να γιορτάσουμε την αρχή της άνοιξης (παρά τις αλλεργίες που αυτή προκαλεί!):

Η χορεύτρια, έργο του υπέροχου Καταλανού ζωγράφου Joan Miró. Είχα αγοράσει αφίσα με το έργο του αυτό, από τη Fundació Joan Miró, στη Βαρκελώνη, το 1997. Ήταν κρεμασμένη για χρόνια στο δωμάτιό μου. Θυμάμαι πολύ καθαρά την ευφορία που ένοιωθα μέσα στους χώρους του καταπληκτικού αυτού μουσείου! Αν πάτε στη Βαρκελώνη, σπεύστε!!


                                       Χορεύτριες - έργα του Γάλλου ζωγράφου Edgar Degas:




Στη Χοροκίνηση (https://www.facebook.com/chorokinisi?ref=stream), στην καταπληκτική αυτή σχολή χορού, όπου η Χριστίνα και η Μάγδα Γεροσίδερη κάνουν θαύματα!!
       

Και μια ...γατούλα χορεύτρια, για μια από τις ευφυέστερες μεταπτυχιακές φοιτήτριες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τη Μαρίνα Παρασχάκη (που είναι και πολύ καλό παιδί!), που της αρέσουν και εκείνης οι γατούλες!


                          ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ!!

2 σχόλια: