Translate

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Freiburg - Οπτική διήγηση του συνεδρίου 26-29.3.2014

Επέστρεψα. Ελαφρώς εξαντλητικό το ταξίδι - με αεροπλάνο στη Ζυρίχη, από εκεί με τραίνα στο Freiburg -, όταν γίνεται για 3 μέρες και ανάμεσα σε πάρα πολλές υποχρεώσεις και ... ιώσεις (μεγαλώνω επιπλέον, οπότε...!), αλλά τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών. Έβγαλα πολλές φωτογραφίες στην κουκλίστικη αυτή πόλη, τις οποίες θα σας δείξω σιγά-σιγά. Για σήμερα, είπα να σας διηγηθώ οπτικά το συνέδριο των μελών της Vereinigung der Zivilprozessrechtslehrer
(http://www.zivilprozessrechtslehrer.de/)

Κατ'αρχάς, μια φωτογραφία του Münster Unserer Lieben Frau, της εκκλησίας - εμβλήματος της πόλης.


Prof.Dr. Alexander Bruns, Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Albert-Ludwigs-Universität


                 Prof.Dr. Herbert Roth, Πρόεδρος της Vereinigung der Zivilprozessrechtslehrer

              Prof.Dr. Rolf Stürner (Freiburg) και Prof.Dr. Ekkerhard Schumann (Regensburg)

Prof.Dr. Abbo Junker (München), Prof.Dr. Dieter Leipold (Freiburg), Prof.Dr. Georg Kodek (Wien), Prof.Dr. Christian Wolf (Hannover).

                           Μεσημεριανή διακοπή της Πέμπτης, 27.3, με φίλους/συναδέλφους.


             Prof.Dr. Christoph Thole (Tübingen) και Prof.Dr. Christoph Althammer (Freiburg).


Prof.Dr. Thomas Pfeiffer (Heidelberg), Prof.Dr. Dagmar Coester-Waltjen (Göttingen), Prof.Dr. Beate Gsell (München), Prof.Dr. Bettina Nunner-Krautgasser (Graz).


Με τους Prof.Dr. Burkhardt Hess (Max Planck Institute Luxembourg for International, European and Regulatory Procedural Law) και Prof.Dr. Abbo Junker.


                 Prof.Dr. Joachim Münch (Göttingen) και Prof.Dr. Walter Rechberger (Wien)

Βιτρώ του Münster. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποτυπώσω στη φωτογραφία τα εκπληκτικά χρώματα και σχέδια, το φως ήταν πολύ έντονο.


        Έπεται φωτογραφική συνέχεια λεπτομερειών της πόλης! Καλή Κυριακή, καλή εβδομάδα!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Καλή εβδομάδα και περιμένουμε περισσότερο υλικό! Υγ. Απ' ό,τι φαίνεται, πρέπει να είχε και πολύ καλό καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης καλή εβδομάδα! Είχε όντως πολύ καλό καιρό - εκτός από την Τετάρτη, που έκανε αρκετό κρύο (ιδίως στο αεροδρόμιο στη Ζυρίχη, 2 βαθμούς..). Οι φωτογραφίες της πόλης είναι ακόμα πιο λαμπερές! Υπέροχα κτίρια, γραφική ατμόσφαιρα. Μοιάζουν αρκετά, νομίζω, με το Στρασβούργο, στο οποίο όσες φορές και αν έχω πάει, δεν το βαριέμαι ποτέ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω στην εκδρομή του Σαββάτου - την οποία είχα ήδη πληρώσει -, διότι θα επέστρεφαν το απόγευμα και η τουλάχιστον 2.30 ωρών διαδρομή με τα τραίνα (και τις αλλαγές) προς το αεροδρόμιο, δεν μου επέτρεπαν να ρισκάρω την πτήση! Δεν μπόρεσα, λοιπόν, να θαυμάσω τον Μέλανα Δρυμό. Τί να κάνουμε, δεν πειράζει.

      Διαγραφή