Translate

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σας ευχαριστώ όλους και όλες πάρα πολύ!!!


Σας ευχαριστώ όλους και όλες πάρα πολύ!!! Η ανταπόκρισή σας στο blog με έχει πραγματικά συγκινήσει...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά του http://www.ethemis.gr/, και ειδικότερα τους μεταπτυχιακούς μου, νυν και τέως (στους οποίους εύχομαι να προστεθούν και μελλοντικοί!) που είναι υπεύθυνοι του http://savigny.ethemis.gr/ για τη χαρά να είμαι στην ηλεκτρονική παρέα τους!

Ένα καταπληκτικό blog συγκριτικού δικαίου, στο οποίο ιθύνων νους είναι ο συνάδελφος στο πανεπιστήμιο του Limerick, στην Ιρλανδία, Sean Donlan (http://jurisdiversitas.blogspot.gr/) μου έκανε την τιμή να αναφέρει το blog μου στα σημερινά νέα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ!

Επίσης  - δίκαιο και τέχνη, γαρ! - θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ισπανό εξαιρετικό φωτογράφο και ζωγράφο και πολύ καλό φίλο Juan Gonzalo Miguel Martinez (εν συντομία: Lalo) ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια. Και έχει ένα καταπληκτικό blog (http://lalomimar.blogspot.gr/), στο οποίο, όπως θα δείτε (όσοι θα δείτε) όλες οι φωτογραφίες και τα σκίτσα είναι δικά του!

                                          Σας ευχαριστώ και πάλι, θα τα ξαναπούμε σύντομα


(η φωτογραφία είναι από χορογραφία του Uwe Scholz, ο οποίος, δυστυχώς δεν ζει πια. Είχα τη χαρά να δω χορογραφία του σε έργα Rachmaninov, το 2003, όταν είχα πάει μια εβδομάδα στο Βερολίνο, για έρευνα συγκριτικού πτωχευτικού δικαίου στο Humboldt Universität και στο Bundesjustizministerium).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου