Translate

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

"Why Does the Past Matter?"





Ήταν ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ συνέδρια στα οποία έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια. Όλα τα θέματα ήταν εξαιρετικού ενδιαφέροντος και οι εισηγητές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ήσαν καταπληκτικοί! Ιστορικοί, αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, βιολόγοι, αρχιτέκτονες, νομικοί, κάλυψαν όλες τις πτυχές της "σημασίας του παρελθόντος". Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του προγράμματος (περίπου 80 σελίδων...) καθώς και λεπτομέρειες γενικά για το Κέντρο για την Κληρονομιά και την Κοινωνία (Center for Heritage and Society), του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης (University of Massachusetts), στο Amherst (εκτός των άλλων, πατρίδα της μεγαλύτερης ίσως ποιήτριας των ΗΠΑ, Emily Dickinson).

Οι δύο ανωτέρω φωτογραφίες είναι από την εναρκτήρια εκδήλωση και από την αποχαιρετιστήρια συνάντηση μετά το τέλος του συνεδρίου.

Μάιος 2011.

http://www.umass.edu/chs/news/conference2011.html

http://www.umass.edu/chs/news/WDTPM_Conf_Final_Program.pdf

Οι δύο κατωτέρω φωτογραφίες είναι από το μικρό, πανέμορφο, εστιατόριο που βρίσκεται μέσα στο  Πανεπιστημιακό campus (νομίζω το μεγαλύτερο campus Πανεπιστημίου των ΗΠΑ), το οποίο, όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία, ήταν το παλαιότερο σπίτι του Amherst. Στη δεύτερη - θολή, φευ... - φωτογραφία είμαστε στο εσωτερικό του εστιατορίου,  4 αρχαιολόγοι και ιστορικοί από την Αυστραλία (καθηγήτριες πανεπιστημίων και διευθύντριες μουσείων) και εγώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου