Translate

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εκατοστή ανάρτηση - εύχομαι να συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι!

Αφού, λοιπόν, έχουμε γενέθλια (όλοι μαζί, αναγνώστες και εγώ!) ως blog σήμερα, ας βάλω φωτογραφίες χαρούμενες, αστείες, αισιόδοξες κυρίως.

Lotz, 2010: Χορός που προέκυψε αυθόρμητα, σε δείπνο αποχαιρετιστήριο, μετά τη Γενική Συνέλευση της Commission Internationale de l'Etat Civil, σε εστιατόριο απέναντι από το σπίτι όπου είχε γεννηθεί ο Chopin. Τη φωτογραφία την είχε βγάλει ο εξπέρ στο είδος, καλός φίλος και συνάδελφος, Κροάτης Nenad Hlaca.


Είχα ξεχάσει - οποίον όνειδος! - να βάλω αυτές τις φωτογραφίες, από συνάντηση με τους       μεταπτυχιακούς φοιτητές, μετά το τέλος των εξετάσεων του Ιουνίου.

     Η συγκεκριμένη φωτογραφία υπέστη, προφανώς, το καλλιτεχνικό άγγιγμα της Μαρίας Ψάρρα!

Άλλη μια από την υπέροχη βόλτα - συζήτηση για πολιτιστικά αγαθά, στο Μουσείο της Ακρόπολης, 7 Απριλίου 2013. Ο Αιμίλιος Κορωναίος φαίνεται προβληματισμένος! Δεν θυμάμαι τί λέγαμε!

Στο St Francis, στο San Francisco, 10 Νοεμβρίου 2013, όπου ήπιαμε καφέ με τον Νίκο (Στρίκο, που έκανε το μεταπτυχιακό του στο University of California, San Diego) και τον Διονύση (Μπερδεμπέ, που ετοιμάζει το διδακτορικό του στο Purdue University). Γεια σας παιδιά!

Ας πάμε και λίγο ..πίσω στον χρόνο: Στρασβούργο, 1990, λίγο πριν αρχίσουν η Γενική Συνέλευση και το συνέδριο της Union Internationale des Avocats. Δίπλα στον χώρο των συνεδριάσεων γινόταν ένα φεστιβάλ (ή ένα πανηγύρι, δεν ξέρω πώς να το πω...) τοπικών προϊόντων της Γαλλίας. Κυριαρχούσαν τα κρασιά, τα τυριά, τα παντός είδους (αναλόγως της περιοχής, δηλαδή) φουά γκρα, κλπ., κλπ. Στη φωτογραφία (αλλά και στην πραγματικότητα!) είχα αρκεσθεί στο ψωμί κάποιας περιοχής, δεν θυμάμαι ποιας. Τη φωτογραφία την είχε βγάλει (με δική μου μηχανή) ένας Αργεντίνος σύνεδρος. Έκανα παρέα (και τότε!) με όλους τους Ισπανόφωνους - και ήταν πολλοί και εγώ η μόνη (όπως σας έχω ξαναπεί) από Ελλάδα, ανάμεσα στους περίπου 1.000 σύνεδρους!

                                                     Καλή Κυριακή, καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου