Translate

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Καλά Χριστούγεννα - Merry Christmas - Joyeux Noel - Feliz Navidad - Feliz Natal - Frohe Weihnachten - Buon Natale


                                                                Καλά Χριστούγεννα!!

Και αν βρεθείτε στο Παρίσι, μη χάσετε αυτή την έκθεση:

http://www.quaibranly.fr/en/programmation/exhibitions/currently/kanak-art-is-a-word.html#!

Και αν πάτε, να μου στείλετε εντυπώσεις!!

Και αν έχετε όρεξη για διάβασμα:

διαβάστε τα βιβλία - ή ένα από αυτά! - της Jhumpa Lahiri, είναι όλα εξαιρετικά! Μια περίπτωση συγκριτικού δικαίου από μόνη της! Ινδικής καταγωγής, γεννημένη στην Αγγλία, μεγάλωσε στις ΗΠΑ, έχει παντρευτεί τον δημοσιογράφο Alberto Vourvoulias-Bush (που, όπως υποψιάστηκα από το επώνυμό του, έχει καταγωγή από Γουατεμάλα και Ελλάδα!) και από πέρσι ζει με την οικογένειά της στη Ρώμη. Το πιο πρόσφατο βιβλίο της, που έχω αγοράσει εδώ και δυο μήνες αλλά που μόλις τώρα άρχισα να διαβάζω, είναι: "The Lowland". Η Ινδία είναι πάντα παρούσα στα (καταπληκτικά) έργα της.

Και αν πάτε στη Θεσσαλονίκη, μια πολύ καλή ιδέα για την Παραμονή Χριστουγέννων είναι να πάτε να ακούσετε τους Pölkar:

στο: http://www.bdl.gr/drinkroom/

Tελικά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, εκτός από καταπληκτικός ηθοποιός είναι και πολύ ταλαντούχος μουσικός. Δείτε το βιντεάκι, είναι τέλειο - και πολύ αστείο!!

http://www.mtvgreece.gr/music/moysika-nea/item/26171-p%D3%A7lkar-des-tora-to-neo-toys-video-carribean-girl-%28protagonistei-i-tzeni-theona-%29

Πολύ θα ήθελα να μεταφερόμουν αστραπιαία από το Παγκράτι στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν γίνεται τώρα, θα πάω για τα Χριστούγεννα στο Άργος, στη μαμά μου.

                                                                Καλά Χριστούγεννα!!


2 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Με πολλή αγάπη και πολλαπλά ...ταξίδια από γιορτή σε γιορτή! http://www.youtube.com/watch?v=Ci97rqyYGp8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε (όλοι, είμαι σίγουρη!), Τόνια, για τις ευχές και για το ΤΕΛΕΙΟ (πολυαγαπημένο μου!!) τραγούδι! Ευτυχώς, πάντα υπάρχουν δημιουργοί σαν τον Γιάννη Αγγελάκα - και τις Τρύπες, γενικότερα! - που γράφουν τέτοια σούπερ κομμάτια και κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη!

      Διαγραφή