Translate

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

European Society of Construction Law

Έλειπα. Και ...ησυχάσατε για λίγο από τις απανωτές αναρτήσεις μου!!
Ήμουν στο Παρίσι, για την ετήσια συνάντηση προεδρείων εθνικών ενώσεων της European Society of Construction Law - εκπροσωπούσα την Ελληνική ένωση (ΕΜΕΔΙΤΕΚΑ), ως μέλος του Δ.Σ. της - και για ημερίδα που γίνεται πάντα, με αφορμή τη συνάντηση αυτή.

Όλα πήγαν πολύ καλά και η ημερίδα ήταν εξαιρετικού επιπέδου!! Στο πλαίσιο της ημερίδας απονεμήθηκαν και τα βραβεία που έχει θεσπίσει από πέρσι η ESCL - Master Thesis Prize.  Όλα τα σχετικά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της: http://www.escl.org/

Φωτογραφίες από την ημερίδα και τα βραβεία:

Με τους προέδρους ή μέλη Δ.Σ. (και καλούς φίλους, πλέον) της Βρετανικής, Ολλανδικής, Βελγικής και Γαλλικής ένωσης.


                                                                 Το πρώτο βραβείο

                                                              Το δεύτερο βραβείο

                                                            Και η Δανία παρούσα!


Την Παρασκευή το βράδυ, στο πλαίσιο της ημερίδας (άμα λέω εγώ, δίκαιο και τέχνη!), παρακολουθήσαμε στην Όπερα Garnier, την "Άλκηστη" του Gluck. Υπέροχη μουσική, υπέροχη ορχήστρα! Η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση!

Την Κυριακή το πρωί, ήμουν αποφασισμένη να πάω να δω την έκθεση με έργα Braque, στο Grand Palais. Αποκλείσθηκα σε ένα καφέ, λόγω Μαραθωνίου (ήταν αδύνατο να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο, αφού έτρεχαν εκατοντάδες άνθρωποι) και καθυστέρησα. Όταν έφθασα, έμεινα στην ουρά ΜΙΑ ΩΡΑ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω χωρίς να τη δω. Την είδα, βέβαια, τρέχοντας κάπως, διότι αλλιώς θα έχανα το αεροπλάνο!! Περισσότερες φωτογραφίες για την έκθεση αυτή, στο προσεχές μέλλον! Μία γεύση προς το παρόν:

                                                                   Καλή εβδομάδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου