Translate

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ακαδημία της Χάγης - ήταν η αφορμή των φωτογραφικών αναμνήσεων!

Για κάποιο περίεργο λόγο, αυτές τις μέρες έχω συζητήσει αρκετές φορές, με πολύ διαφορετικά άτομα, για τα μαθήματα της Ακαδημίας της Χάγης. Σήμερα συναντήθηκα και με τη Μαρία Οικονόμου, που πριν λίγες μέρες επέστρεψε ενθουσιασμένη από τα μαθήματα εκεί.
Και είπα να σας δείξω κάποιες φωτογραφίες, με χρονολογική σειρά, από τη Χάγη, και από αλλού.
Δεν έχω αλλάξει πολύ, ε.....!!!!! (εντάξει, μη γελάτε πολύ!!)

Χάγη, Ιούλιος 1987. Ελλάς - Ισπανία, 1-4! Είχαν έρθει και οι 4 (και άλλοι μερικοί!) από τη Valencia. Η γλυκειά κοπελίτσα με το άσπρο πουλόβερ είναι Decana του Συλλόγου Κτηματολόγων στη Valencia - και παραμένει γλυκειά, λένε οι συνάδελφοί της, αλλά και πολύ αποτελεσματική στα καθήκοντά της!

Ναύπλιο, Οκτώβριος 1987. Διεθνές συνέδριο δικονομικού δικαίου. Εκπληκτικό συνέδριο! Πολύ καλοί φίλοι!



Μαδρίτη, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2003. Διεθνές συνέδριο οικογενειακού δικαίου. Εγώ μιλούσα σε επόμενο πάνελ, οπότε παρακολουθούσα άλλες εισηγήσεις, παρέα με τον Antonio Pau, σας έχω μιλήσει γι'αυτόν.

Lotz (προφέρεται Ουτς!), Πολωνία, Σεπτέμβριος 2010. Γενική Συνέλευση της Commission Internationale de l'Etat Civil. Τα κτίρια που βλέπετε (φρέσκα, μερικών ετών) είναι του Πανεπιστημίου της πόλης, όπου και συνεδριάζαμε. Θα σας δείξω και άλλες φωτογραφίες στο μέλλον. Τις είχε τραβήξει ο Κροάτης συνάδελφος και καλός φίλος, Nenad Hlaca, Καθηγητής Αστικού Δικαίου στη Rijeka. Μου έχει επιτρέψει να αναρτήσω φωτογραφίες δικές του και τον ευχαριστώ πολύ!
Στη φωτογραφία προχωρώ μπροστά (με την εκρού καπαρντίνα) και συζητάω με έναν συμπαθέστατο Τούρκο αντιπρόσωπο.


                                                                      Καλό βράδυ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου